Pod kuk bb, 85320 Tivat  +382 32 672 262
ME EN RU

 

Stomatološka zdravstvena ustanova “Dentalux” osnovana je u Tivtu 1987. godine i već duže od tri decenije predstavlja centar stomatološke izvrsnosti. "Dentalux" nudi sveobuhvatnu profesionalnu stomatološku uslugu, uz primjenu najsavremenije opreme i kvalitetnih materijala.

U „Dentalux“-u ordiniraju prof. dr Jasminka Anđelić, specijalista ortopedije vilica i prof. dr Snežana Matijević, specijalista dječje i preventivne stomatologije. Ova zdravstvena ustanova angažuje stručne konsultante iz svih oblasti stomatologije, sa najnovijim saznanjima i iskustvima iz pojedinih oblasti. Na ovaj način pruža kvalitetnu i raznovrsnu stomatološku uslugu pacijentima svih starosnih dobi i potreba.

Stomatološka zdravstvena ustanova “Dentalux” Tivat, naročitu pažnju poklanja modernoj preventivi, uz što manje invazivnih tehnika liječenja.

Ordinacija zauzima površinu od 100 m2. Opremljena je sa  dvije savremene stomatološke stolice, sa najnovijim aparatima i uređajima, ali i sa već širom svijeta poznatom Zoom! lampom za bijeljenje zuba. „Dentalux“ ordinacija je opremljena i kvalitetnim stomatološkim materijalima najnovije  generacije, jer je nama kvalitet i oralno zdravlje pacijenta na prvom mjestu.

Iz ordinacije se pruža umirujuć pogled na ulaz u Bokokotorski i Tivatski zaliv i na poznatu marinu i nautičko naselje Porto Montenegro. Topla atmosfera i lijepo okruženje, svaku posjetu našoj stomatološkoj ordinaciji čine prijatnim i pozitivnim iskustvom.

Ispred ordinacije obezbjeđen je prostor za parkiranje.

Pacijentima smo na usluzi 24h, budući da posjedujemo kontakt za hitne situacije i konsultacije.

Naš je cilj zdravlje Vaših zuba, a blistav osmjeh najbolja preporuka. Dobrodošli!

33
GODINE
ISKUSTVA
STOMATOLOŠKA
ORDINACIJA

24
SATA
NA USLUZI